Actualitate CNDV 100 Video

CNDV a împlinit 100 de ani! La mulți ani! | VIDEO

image_printPrinteaza

Joi, 10 octombrie 2019 a fost zi de sărbătoare. Liceul “Dragoș – Vodă”, azi Colegiul Național “Dragoș Vodă”, a atins onorabila vârstă de un secol!

Între discursul primului director al Liceului “Dragoș Vodă“, prof. dr. Eugen Szeles, din 10 octombrie 1919, până la mesajul actualului director, al Colegiuli Național “Dragoș Vodă“, prof. dr. Vasile Mih, din 10 octombrie 2019, s-a scris o frumoasă istorie a educației și performanței nu doar pentru orașul nostru ci pentru întraga Țară a Maramureșului; zeci de generații de dragoșiști s-au format în această cetate a inteligențelor.

Profesori, absolvenți, elevi, oaspeți, invitați, discursuri, mesaje, evocări, amintiri etc. sunt elementele esențiale ce au încărcat cu frumusețe prima zi a Sărbătoririi Centenarului CNDV.

Mulțumim absolventului liceului și colegului nostru de redacție, dr. Sorin Markus, pentru imortalizarea în imagini a acestei prime zile aniversare.

 

La mulți ani, CNDV!

Salut, Sighet!

Foto & VIDEO: dr. Sorin MARKUS

oferta-wise

4 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Cu bucurii si dezamagiri ( mai vechi si mai noi..), dar suntem fiii acestui spatiu de suflet care este Dragos Voda.
    Tata si mama au stat aici la catedra , eu si fiul meu Aurel am stat in banca….

    Cu speranta, inainte !

  • 100 ani de investitie in adevarata EDUCATIE…. afara de valoarea sentimentala ar fi interesant de stiut ce valoare financiara enorma au adus cei 100 ani de absolventi de Dragos VODA tarii noastre si lumii acesteia … ar fi interesant de facut la acest jubileu o statistica … mai multe statistici de fapt si publicat in Ro si ENG macar … oamenii buni EDUCATIA = TOTUL si profit sa multumesc oamenilor minunati de la catedre care pe timpul meu cum spunea Tutea m-au fabricat destul de robust ca sa rezist in viata la diversele incercari !

    Felicitari si multumuri colegului de generatie Dl Director Vasile MIH pentru organizarea evenimentului !
    NB: 10.10….. un liceu de nota 10 efectiv :- ) BRAVOOOOOOO !

oferta-wise