Actualitate Cultură

Concursul de creație literară ,,Talente Sighetene” așteaptă… competitorii!

image_printPrinteaza

Elevii sigheteni de gimnaziu și liceu sunt invitați să participe la cea de-a IV-a ediție a concursului de creație literară „Talente sighetene”. Concurenții pot participa la trei secțiuni literare diferite: poezie, proză și eseu.

Pentru secțiunea poezie, participanții vor trimite 3- 5 texte, tematica fiind una liberă. Eseul va conţine 2-3 pagini, pe o temă impusă: „Școala on-line” și „Activități în pandemie”. La secțiunea proză se vor aborda teme la alegere. Elevii au posibilitatea de a se exprima liber, cu subiecte decente.

Textele vor fi redactate în Word, Times New Roman, font 12, la 1,5 rânduri, obligatoriu cu diacritice. Toate lucrările literare se vor trimite pe adresa de e-mail: centrulculturalsighet@yahoo.com, până în 19 martie 2021. Fiecare concurent își va scrie numele, unitatea de învățământ, clasa, numele profesorului coordonator , secțiunea la care participă și numărul de telefon. Creațiile literare ale elevilor vor fi jurizate și premiate separat, pentru fiecare categorie în parte.

Marcată în fiecare an la 21 martie, Ziua Mondială a Poeziei sărbătorește una dintre cele mai prețioase forme de identitate culturală și lingvistică a omenirii.

Centrul Cultural Sighetu Marmației

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise