Actualitate Știri

„Darurile toamnei” la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Sighet

image_printPrinteaza

Marți, 21 noiembrie 2017, Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Sighetu Marmației, găzduiește prima ediție a concursului local de creație plastică „Darurile toamnei”.

Sub deviza „Fiecare copil este un artist”, cadrele didactice implicate în proiect au lansat invitația tuturor școlilor din oraș, dar și din localitățile apropiate, de a participa cu lucrările elevilor la cele două secțiuni ale concursului: desen sau pictură și colaj.

Proiectul se bucură de susținerea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș și a instituțiilor partenere: Școala de Artă „Gheorghe Chivu” și Școala Gimnazială „Dr. Mihalyi de Apșa”, structura Școala Gimnazială de Arte.

Organizatorii și-au propus prin acest proiect dezvoltarea și stimularea creativitații elevilor, dar și promovarea copiilor cu cerințe educaționale speciale, prin intermediul artei.
Expoziția-concurs cu premierea celor mai reușite lucrări va avea loc marți, 21 noiembrie 2017, la ora 12:00!

Vă așteptăm cu drag!

Comunicat de presă – Centrul Școlar de Educație Incluzivă

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Oportunități!
    Atunci când există voință,sunt și oportunități pentru copii și tinerii înzestrați cu talent in artele plastice!Acțiuni după acțiuni inițiate de diferite instituții,acum de remarca,Centrul Școlar de Educație Incluziva, organizând acest concurs de creație plastică, inițiativa, demnă de laude,cu menirea de a descoperi noi talente și de ce nu,viitori artiști plastici!Sunt atâtea exemple de artiști plastici care din fragedă pruncie au fost descoperiți,materie umană există,doar trebuie descoperită și prelucrată!Ne bucura asemenea acțiuni,aici un rol hotărâtor are Centrul cultural,Școala Gimnaziala de Arte, școlile și liceele și nu în ultimul rand,profesorii de specialitate!Cred că popularizarea susținută ale acestor acțiuni,poate să asigure rezultate pozitive la finalizarea lor,pot să atragă câți mai mulți participanți,care sa ne încânte privirile prin lucrările lor! Felicitări celor care inițiază aceste acțiuni concurs,felicitări celor care asigură cadrul organizatoric, felicitări tuturor care participă la buna reușită,copii noștri merita sa le creem toate oportunitățile pentru a-si exprima talentele și înclinările artistice!

oferta-wise