Actualitate Social

Domnul Petru Codrea mulțumește președintelui Comunității evreiești din Sighet

image_printPrinteaza

Stimate domnule ing. David Lieberman,

Am primit cu deosebită bucurie intervenția dumneavoastră responsabilă și curajoasă (vezi AICI comentariul la articol) prin care ați restabilit adevărul în privința persoanei mele și a grupului Vișovan, grupul de tineri din Sighet, elevi și studenți, persecutați politic în perioada dictaturii comuniste.
Consider că este un act de normalitate, care confirmă atmosfera de pace interetnică, o constantă a orașului nostru în ciuda vremurilor tragice pe care le-am trăit.
Vă asigur de profundul meu respect. Dumnezeu să vă răsplătească și să vă binecuvânteze, împreună cu comunitatea pe care o conduceți!

Petru Codrea
Cetățean de Onoare al municipiului Sighetu Marmației

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Multumesc D-lui Petru Codrea pentru cuvintele deosebite. Sa fiti sanatos impreuna cu toti cetatenii Maramuresului, fara deosebire de nationalitate si etnie, in vederea mentinerii unui climat de respect, reciprocitate si prietenie vesnica.
    David Lieberman – presedintele Comunitatii evreiesti din Sighet

  • Mama mea , prof. Aurelia Vișovan, plecată la Domnul în 2019, pomenea cu simpatie de fostul ei elev, ing. Liberman, întors din Israel, dar eu nu am avut ocazia să-l cunosc personal până săptămâna trecută, când a venit la concertul fiicei mele. Acum am deosebita bucurie să mă simt onorat că îl cunosc și că iubim același Sighet, al păcii, respectului și valorilor Spiritului!
    Dar mama mea a avut la Liceul „Dragoș – Vodă” multi elevi evrei, plecați apoi în Israel, S.U.A. sau în alte părți care își arătau recunoștința și bucuria să o întâlnească și după 30, 40, 50 ani… și toți știau cu cine era căsătorită mama!
    Dumnezeu să binecuvânteze pe toți sighetenii de pretutindeni!

oferta-wise