Actualitate Știri

La Liceul Tehnologic Forestier Sighet s-a dat startul… colindelor!

image_printPrinteaza

Evenimentul caritabil ”Suflet bun, dăruiește de Crăciun”, ediția a VIII-a, a demarat oficial vineri, 14 decembrie 2018, la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației în prezența profesorilor și elevilor noștri dar și a unor invitați.

Evenimentul cuprinde trei etape, în prima parte, participanții au admirat „Expoziția de ornamente/ decorațiuni inedite de Crăciun”! Ornamentele au fost confecționate de către elevii Liceului Tehnologic Forestier sub îndrumarea dascălilor organizatori, în zilele anterioare. Toate obiectele handmade au fost prezentate participanților și vândute, iar alături de donațiile ce s-au făcut și se vor face, se vor achiziționa dulciuri și îmbrăcăminte, cadouri pentru copiii de la o casă de tip familial din Sighet.

Partea a doua a proiectului – eveniment a adus bucuria colindului: „Noi umblăm să colindăm!” Elevii din Ansamblul Folcloric ”Flori de Maramureș” au colindat și au prezentat obiceiuri tradiționale specifice sărbătorii Crăciunului din zona noastră iar colegii lor din trupa ”Scenic dreamears” au susținut un recital de colinde în limbile engleză și franceză.

Elevii din clasele cu profil Turism au amenajat un stand cu produse tradiționale pentru toți colindătorii, aceștia fiind reale gazde primitoare.

Ultima parte a proiectului, va desăvârși colindul sufletelor caritabile. ”Dăruind vom dobândi”!… spunem noi, doar e Crăciunul! Astfel că Luni, 17 Decembrie 2018, elevii implicați vor continua colindul și vor dărui celor care îi așteaptă, pachetele cadou.

Indiscutabil, elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic Forestier din Sighet știu să aducă zâmbetul în sufletul și-n casa celor ce apreciază colindul sincer, oferit cu tot dragul.

Prof. Maria Roman
Liceul Tehnologic Forestier

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Asemenea daruri de Craciun, oferite de elevii si profesorii de la Liceul Forestier, bucura inima tututor care iau cunostinta de ele! Sunt evenimente culturale, care se repeta an de an si parca, cum trec anii, sunt tot mai diversificate si tot mai frumoase! Felicitari tututor celor care au contribuit la realizarea lor, felicitari ca nu ati uitat de datinile strabune si face ti in asa fel incat, sarbatoarea Craciunului sa fie simtita si traita cu mare intensitate si emotie! Craciun fericit!

oferta-wise