Actualitate

In memoriam ing. Petru Petrovai (21.12.1956 – 20.11.2020)

ing. Petru Petrovai
image_printPrinteaza

Petru Petrovai a fost absolvent al Liceului „Dragoș-Vodă” (1975) și al Facultății de Industrializarea Lemnului Brașov (1981). Inginer stagiar la CPL Sighet din 1981, având în paralel ore și la Liceul Forestier. Din ianuarie 1991 se transferă cu normă întreagă la Liceul Forestier, pe catedra de Prelucrarea Lemnului.

A fost colaborator la firmele Valtransmob SRL și ARCER SRL. A fost dirigintele mai multor promoții de elevi atât la nivel liceal cât și la Școala Profesională, dar și la nivel postliceal (Școala de Maiștri). A fost un dascăl dedicat, profesionist, dar a alternat seriozitatea cu un umor nativ, apreciat de colegi. S-a implicat, oferind soluții de proiectare, pentru lucrările de dobândire a certificatelor profesionale ale absolvenților, toate produsele intrând în dotarea liceului. A pregătit numeroși elevi pentru olimpiadele școlare pe domeniul fabricării produselor din lemn și la concursurile pe meserii obținând rezultate foarte bune la nivel național. A consiliat numeroși elevi și i-a îndrumat spre Facultatea de Industrializarea Lemnului din Brașov.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Ceremonia funerară (cu respectarea regulilor impuse de pandemie) va avea loc Luni, la Cimitirul Romano – Catolic, de la orele 12:00.

Salut, Sighet!

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise