Actualitate Știri

Și Liceul Tehnologic Forestier din Sighet este prezent la Săptămâna Meseriilor

image_printPrinteaza

La nivelul județului Maramureș, în perioada 8 – 14 martie, este prevăzută acțiunea „Săptămâna Meseriilor”, în care unitățile de învățământ care au ofertă educațională pentru învățământul profesional, inclusiv DUAL au planificat activități cu respectarea strictă a legislației care reglementează starea de alertă, a celei specifice scenariilor în care funcționează unitățile de învățământ și a măsurilor de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Scopul acțiunii este promovarea învățământului profesional și tehnic, respectiv a meseriilor și calificărilor dobândite prin învățământul profesional, inclusiv DUAL.Tot în acest scop a fost creat și site-ul https://sites.google.com/view/ziuameseriilor în care poate fi consultată oferta educațională pentru învățământul profesional, inclusiv DUAL din județul Maramureș.

În acest sens, și Liceul Tehnologic Forestier (director, prof. Maria Roman) din Sighet propune o serie de activități de promovare a meseriilor, pentru a putea fi accesate de viitorii liceeni.

sursa: Inspectoratul Școlar Județean Maramureș

sursă foto: Liceul Tehnologic Forestier/ Facebook

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Este important ca invatamantul liceal si profesional pentru elevii sigheteni sa nu se întrerupă, sa aiba continuitate in starea pandemia in care ne aflam! Acțiunile organizate în deplină siguranță împotriva virusului ucigaș, încurajează copiii Sighetului sa treaca pragul LTF, sa îmbrățișeze o meserie de viitor, sa-si perfecționeze calitățile si deprinderile pentru viitor, atunci când le va veni randul sa intre in câmpul muncii! Profesorii, conducerea liceului, prezintă un interes deosebit in aceasta directie, se implica cu profesionalism pentru crearea de activități de popularizare si atragere a copiilor spre aceasta institutie modernă de învățământ, felicitări si la cat mai multe performanțe!

oferta-wise