Actualitate Cultură

Sighet – Album retro (L)

image_printPrinteaza

Vă propunem pentru identificat și admirat o altă frumoasă clădire din patrimoniul Sighetului. De data aceasta nu vă oferim niciun indiciu, vă invităm să identificați clădirea!
Așadar… unde se află, unde „găsim” clădirea din imagine?
Vă așteptăm răspunsurile și comentariile!

Sunt binevenite completările cititorilor la această fotografie.

NR: Fotografie din colecția privată a scriitorului sighetean Gabriel Boros (Germania).

Salut, Sighet!

oferta-wise

4 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Cladirea se afla pe aleea care leaga Centrul orasului de Strada Mihai Viteazul, cu intrarea intre Farmacie sí Liceul Ucrainian. În fata cladirii se afla Piata de alimente.

  • CRED că-i clădirea internetului C.N. „Regele Ferdinand” de pe aleea laterală pieții centrale de alimente! Dacă este ea si nu gresesc, este o clădire care atrage priviri, atunci când treci pe lângă ea, este încă funcțională si exteriorul mai păstrează din frumusetea arhitecturii celor mai impozante clădiri din Sighet. Am fost in ea in tinerete, nu-mi prea amintesc interioarele deși in sala festivă am petrecut un revelion.

  • Cladirea este cea de linga piata.
    Din informatiile pe care le-am primit dupa ce am scris primul comentariu reiese ca, cladirea pe care o vedem in fotografie, a avut initial alta destinatie, ulterior a fost dat jos acoperisul cu cupola si a fost inaltată cu un etaj.
    Domnul Profesor Zolopcsuk Pál Róbert este in masura sa dea mai multe lamuriri.

oferta-wise