Actualitate Știri

Sighet – Continuă înscrierile pentru cursuri gratuite adresate angajaților!

image_printPrinteaza

În Sighetu-Marmației continuă înscrierile adresate persoanelor angajate, pentru cursuri de formare profesională GRATUITE în diverse domenii.

Singurele condiții sunt ca persoanele interesate să aibă vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani, să aibă domiciliul în județul Maramureș, Bistrița-Năsăud sau Satu Mare și să poată face dovada angajării lor printr-o adeverință de la locul de muncă. Până în prezent, pe zona Maramureșului Istoric au fost derulate două cursuri, unul de Inspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă și unul de Manager de Proiect. O grupă de bucătari este deja pregătită și așteaptă să înceapă și ei cursul, iar cei interesați pot alege din lista de mai jos a cursurilor disponibile:
• Lucrător în comerț
• Organizator de evenimente
• Ospătar
• Barman preparator
• Bucătar
• Decorator vitrine
• Formator
• Instructor/preparator formare
• Competențe antreprenoriale

Cursurile sunt gratuite prin proiectul Caravana Oportunităților de Formare, al cărui beneficiar este Asociația Consensual, în parteneriat cu Asociația INDECO și Asociația George Ofrim. Obiectivul general al proiectului este Creșterea participării la învățarea pe tot parcursul vieții, a accesului egal la programe de Formare Profesională Continuă pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal, non-formal sau informal, consilierea și orientarea profesională, actualizarea cunoștințelor, aptitudinilor, competențelor forței de muncă, promovându-se căi de învățare flexibile și moderne.
Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 24 luni, în intervalul 01 aprilie 2021 – 31 martie 2023.

Principalele activități vizează consiliere profesională și tutorat, sprijin în dezvoltarea carierei, îmbunătățirea abilităților profesionale și non-profesionale ale persoanelor angajate, servicii integrate și flexibile și programe de formare profesională în diferite domenii și meserii.

Date de contact și înscrieri se pot face la:
Asociația CONSENSUAL: secretariat@consensual.ro
Asociația INDECO: secretariat@asociatia-indeco.ro
Asociația George Ofrim: proiecteago@gmail.com

Comunicat de presă
Asociația Consensual

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise