Actualitate Cultură

Sighetul după ploaie, în oglinda unei veri timide!

image_printPrinteaza

Azi a fost 01 iunie, Ziua Internațională a CopiluluiLa mulți ani, dragi copii! – și prima zi a… Cireșarului. (Cireșele, din păcate, au încă prețuri de… iarnă!)
S-au relaxat condițiile de trai în “compania” Covidului, lumea a ieșit la cumpărături și la plimbări fără… declarații! Aerul libertății complete ne aduce speranța că Sighetul (și nu numai!) va depăși dificultățile actuale și potențiale iar viitorul orașului nostru ne va oferi surprize… plăcute!

Salut, Sighet!!

Foto: Tomi Hoffer

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • 1 iunie, sărbătoare mai cu valoare pentru adulți, ca a fost liberă, liberă mai mult sau mai putin dar sigur fara strictetea restricțiilor impuse de…covid! Copiii au sarbatorit-o mai mult prin casa, timpul nu le-a fost favorabil, deasemeni regulile la zi, le-au interzis zburdatul in grup prin parcuri sau locuri de joaca! Urat inceput de vara, urata zi pentru sarbatoarea copiilor, speram ca viitorul va fi mai bun cu ei, atat ca distractie cat si ca vreme, merita asta, ca sunt copiii ce ne vor asigura viitorul! Le dorim multi ani plini cu voie buna, sanatosi sa ne fie, fericiti si visurile sa li se implineasca!

oferta-wise