Actualitate Știri

C.N. „Dragoș-Vodă” prezent la Târgul Internațional al Universităților (RIUF 2017)

image_printPrinteaza

A devenit o necesitate prezența în fiecare an a Colegiului Național “Dragoș Vodă” la Târgul Internațional al Universităților (RIUF), târg organizat la Sala Polivalentă, Cluj Napoca. Deci, și anul acesta a fost inevitabilă participarea la RIUF , cu un număr de 92 de elevi, coordonați de 4 cadre didactice: prof. Cornelia Hotea, prof. Georgeta Lucaci, prof. Mihalca Doinița și psiholog Annamaria Borlean Elek .

Fiind un colegiu cu rezultate bune și foarte bune, peste 90% dintre absolvenți urmează cursurile unei facultăți, iar cei interesați au ținut să vadă care sunt oportunitățile universitare, pentru a putea face o comparație și a lua apoi o decizie potrivită dorințelor lor.

Avem elevi interesați de ofertele prezentate de cele peste 70 de universități participante în acest an la târg, universități care știu să își atragă deosebit de bine viitorii studenți. Și pentru elevii noștri, această participare a fost benefică, majoritatea și-au făcut o părere despre învățământul universitar, unii chiar au decis ce facultate vor să urmeze.

Și din C.N.D.V.  pleacă să studieze în străinătate foarte mulți absolvenți, la universități de top, fapt ce ne face să fim mândri și să ne motiveze și mai mult munca la catedră.

Mulțumim tuturor celor care ne-au facilitat desfășurarea acestei activități de orientare școlară și profesională, iar la anul, sperăm să ni se alăture și mai mulți elevi CNDV-iști!

Succese depline le urează cadrele didactice coordonatoare!

Prof. Cornelia Hotea
Prof. Georgeta Lucaci

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Marea majoritate a celor care pleaca in strainatate studiaza la universitati de mana a 2-a si a 3-a.
    La universitatile bune, taxele sunt enorm de mari.
    Doar sa te dai mare ca studiezi in strainatate si sa chinuiesti parintii nu cred merita.
    In Romania exista totusi si facultati foarte bune.

    • Un exemplu ar fi Cambridge .Consideri mana a doua ? Informeaza-te inainte de a vorbi !

oferta-wise