Actualitate Sport Știri

Ultramaratonistul Radu ROMAN a alergat 143 km pentru copiii diagnosticaţi cu autism!

Radu Roman
image_printPrinteaza
Radu Roman

Sigheteanul Radu Roman, cunoscut pentru performanţele sale în domeniul alergării de anduranţă, a alergat la sfârşitul săptămânii trecute (perioada 04-05 mai 2019) pe plaja din Mamaia la evenimentul caritabil Autism 24h Marea Neagră, 2019.

Evenimentul a reunit 60 de echipe a câte 20 de alergători, echipa IPA din care a făcut parte Radu Roman a strâns 1.830 km (1 km alergat = 1 leu pentru Plaja Terapeutică), ocupând la final locul V. Traseul s-a întins pe distanţa de 3 km între Piaţeta Perla – Cafe del Mar şi retur.

„A fost o onoare şi un privilegiu pentru mine să fac parte dintr-o echipă de oameni minunaţi şi motivaţi să acumuleze cât mai mulţi kilometri, pentru un scop nobil. Sunt foarte mândru de reuşita noastră, iar la anul îmi doresc să urcăm pe podium.” (Radu Roman)

Pe 25/26 mai 2019, Radu Roman va participa la Campionatul Naţional de 24 de ore alergare ce se va desfăşura la Timişoara.

Îi dorim mult SUCCES!

Echipa IPA

Despre performanțele sigheteanului Radu Roman citește AICI și AICI.

*

Evenimentul caritabil – sportiv Alerg 24h Autism Marea Neagră este organizat, de 3 ani încoace, de Asociația ”Centrul Psihologic Marea Neagră”.  Alerg pentru Autism are ca obiectiv principal strângerea de fonduri pentru amenajarea Plajei Terapeutice destinată persoanelor cu dizabilităţi din România.

Salut, Sighet!

Foto: arhiva personală Radu Roman

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise